Shake The Bottle, Wake The Bohilhava.

Happiness Is Bohilhava-Shaped.

Dags för något extra gott

Ibland så orkar man inte ställa sig och laga mat, och då är det så underbart skönt att kunna gå ut och köpa mat. Att kanske gå till en italiensk restaurang i stockholm city och bara sätta sig och njuta av den goda maten som serveras. Ja det är underbart att slippa göra det själv alltid och då är det skönt att ha sin favorit restaurang som man kan gå till och njuta lite.
Eller så kanske man känner att man vill bjuda sina vänner eller familj på lite extra och då är det ju också toppen att kunna bjuda ut dom på middag. Det brukar vara populärt. Så det är något som man kan göra om man inte kommer på vad man ska göra eller att man inte orkar göra det själv.

Bra att det finns så många bra att välja på

Ja det är ju toppen om man inte bara har en restaurang som man tycker om utan att man har några stycken ifall det skulle vara fullbokat just på den som man brukar gå till. Ja då är det toppen att kunna välja en annan som man känner att man vill äta på.
Det är underbart att det finns så mycket god mat som man bara älskar och vill äta mer av varje vecka. Och ibland så kan man ju göra den maten hemma också om man hat lärt sig att göra den som man tycker är så god på restaurangen.
Eller så får man hitta något bra recept som man kan använda sig av och börja laga den goda rätten som man så länge har väntat på och som man verkligen vill äta. Ja det är underbart att man kan äta och inte tröttna och att det finns så mycket god mat som man bara vill äta av hela dagarna långa.